Loaʻa kālā me nā kiʻi o nā wāwaeLoaʻa kālā kālā ma ka pūnaewelePānaehana

ʻO ke akamai o ka hoʻoponopono ʻana i nā kiʻi wāwae: E hoʻomaikaʻi a hoʻohui i ka waiwai i kāu mau kiʻi

E lawe i kou mau kiʻi wāwae i kahi pae ʻē aʻe: e ʻike i ke akamai o ka hoʻoponopono a hoʻonui i ka waiwai o kāu mau kiʻi no ke kūʻai kūleʻa

ʻO ka hoʻoponopono kiʻi he ʻāpana koʻikoʻi o ke kiʻi maʻamau, a ʻaʻole ʻokoʻa ke kiʻi wāwae. Pono e ʻike i ke akamai o ka hoʻoponopono ʻana i ke kiʻi wāwae. Hiki i ka hoʻoponopono kūpono ke hoʻokaʻawale i waena o ke kiʻi maʻamau a me ke kiʻi kupaianaha e hopu i ka manaʻo o ka mea nānā a kūʻai maikaʻi aku.

Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i ke ʻano o ka hoʻoponopono kiʻi wāwae a pehea ʻoe e hoʻohana ai i nā ʻenehana hoʻoponopono a me nā mea hana e hoʻonui a hoʻohui i ka waiwai i kāu mau kiʻi.

Ma loko o ia mea, e ʻike mākou mai ka waihoʻoluʻu kumu a me ka hoʻololi ʻana i ka hoʻololi ʻana i ka retouching kiʻekiʻe a me nā hopena hana. E ʻike ʻoe pehea e hoʻololi ai i nā kiʻi o kou wāwae i mau hana noʻeau e huki ai i nā mea kūʻai aku a hoʻonui i nā kūʻai aku.

Hoʻohui i ka waiwai i kāu mau kiʻi wāwae ma o ka hoʻoponopono ʻana

Pehea e hoʻoponopono a hoʻohui i ka waiwai i koʻu mau kiʻi wāwae

He mea hana ikaika ka hoʻoponopono e hoʻonui a hoʻohui i ka waiwai i kāu mau kiʻi wāwae, e kōkua iā ʻoe e hopu i ka manaʻo o nā mea kūʻai aku a hoʻonui i kāu kūʻai. Ma ka hoʻohana ʻana i nā hoʻololi maʻamau, ka hana ʻana i nā hoʻopā a me nā hoʻoponopono, hoʻohui i nā hopena hoʻomohala, a me ka mālama ʻana i ke ʻano o kāu ʻano hoʻoponopono, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kāu mau kiʻi i nā hana kiʻi hoʻohiwahiwa e kūʻai maikaʻi loa ana i ka mākeke kiʻi wāwae. Eia mākou e waiho ai iā ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo maikaʻi loa i ʻoi aku ka maikaʻi o kāu mau kiʻi ma ka mākeke:

E ʻike i kāu ʻano hoʻoponopono a me kāu pahuhopu

Ma mua o kou luʻu ʻana i ka hoʻoponopono, pono e wehewehe i kou ʻano a me kāu pahuhopu. Makemake ʻoe i ka hoʻoponopono kūlohelohe maoli a i ʻole ke hilinaʻi nei ʻoe i kahi ʻano hana noʻeau a me ka noʻonoʻo?

ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i kou ʻano e kōkua iā ʻoe e hoʻokumu i ke kūlike i kāu mau kiʻi a hoʻopiʻi i kahi anaina kikoʻī. Eia kekahi, e ʻike i ka pahuhopu o kāu mau kiʻi: Makemake ʻoe e hōʻike i ke ʻano, ke ʻano, ka nani a i ʻole kekahi manaʻo ʻē aʻe? ʻO ka maopopo ʻana i kou ʻano a me kāu pahuhopu e alakaʻi iā ʻoe ma ke kaʻina hana hoʻoponopono a hiki iā ʻoe ke hana i nā hoʻoholo paʻa.

Ka waihoʻoluʻu kumu a me ka hoʻonohonoho ʻike

Pono nā kala kumu a me ka hoʻololi ʻana e hoʻomaikaʻi i nā kiʻi o kou wāwae. E hoʻohana i nā mea hana hoʻoponopono e like me ke koena keʻokeʻo, ka ʻike, ka ʻokoʻa, a me ka saturation e hoʻoponopono i nā ʻeʻe o ka waihoʻoluʻu a hoʻomaikaʻi i ke ʻano holoʻokoʻa o kāu mau kiʻi. E mālama pono ʻoe i ke kaulike kūpono a lawe mai i nā kikoʻī koʻikoʻi i kāu mau kiʻi.

Tweaks a hoʻoponopono

Hāʻawi ka hoʻoponopono iā ʻoe i ka manawa e hana ai i nā hoʻopā a me nā hoʻoponopono e hoʻomaʻemaʻe i nā kiʻi o kou wāwae. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā mea hana retouching e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili, hoʻoponopono i nā kīnā, a i ʻole e hoʻoponopono i ka ʻōlinolino a me ka hoʻohālikelike ʻana i nā wahi kikoʻī. E makaʻala ʻaʻole e hoʻonui i ka hoʻoponopono hou ʻana, no ka mea makemake ʻoe e mālama i kāu mau kiʻi i ke ʻano maoli a me ka ʻoiaʻiʻo.

Hoʻohui i nā hopena hana

Inā makemake ʻoe e hoʻokaʻawale i nā kiʻi o kou wāwae a hoʻohui i kahi paʻi hana, e noʻonoʻo e hoʻohana i nā hopena kūikawā i ka wā hoʻoponopono. Hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo me nā kānana, koho blurs, vignettes, a i ʻole nā ​​hopena kala e hana i kahi lewa kūʻokoʻa a hoʻohiwahiwa i kāu mau kiʻi. E hoʻomanaʻo ʻo ke kī ke kaulike i nā hopena i ʻole lākou e hoʻohuli i ke kumuhana nui, ʻo ia ka wāwae.

Kūlike ma ke ʻano hoʻoponopono

He mea nui ka mālama ʻana i ke ʻano o kāu hoʻolaha ʻana i ke kūkulu ʻana i kahi ʻike ʻike ʻike ʻia a me ka hoʻopili ʻana i kāu poʻe kūʻai. E hōʻoia ʻoe e hoʻohana i nā ʻenehana hoʻoponopono like i kāu mau kiʻi āpau i loaʻa ke kūlike i kāu kōpili.

Kōkua kēia i nā mea kūʻai aku e ʻike i ka mea e manaʻo ai mai kāu mau kiʻi a huki ʻia i kāu ʻano ʻokoʻa.

E hoʻāʻo a loaʻa i kāu leo ​​hana

ʻO ka hoʻoponopono ʻana he manawa kūpono e hoʻāʻo ai a ʻike i kāu leo ​​hoʻomohala ma ke kiʻi wāwae. E ho'āʻo i nā ʻenehana like ʻole, nā ʻano, a me nā hopena e ʻike i kāu mea makemake maikaʻi loa a me nā mea e kūlike me kāu ʻike noʻeau.

Mai makaʻu e haʻalele i kou wahi hōʻoluʻolu a e ʻimi i nā manaʻo hou. ʻO ka hoʻokolohua e ʻae iā ʻoe e hoʻomohala i kahi ʻano ʻokoʻa a me ke ʻano kumu e hoʻokaʻawale iā ʻoe mai nā mea paʻi kiʻi ʻē aʻe a hoʻohui i ka waiwai i kāu mau kiʻi.

Waiho i kahi pane

Kāu leka uila aae? E,ʻaʻole e paʻiʻia. i hāliu aku i koi 'ia kula *

Ke hoʻohana nei kēia pūnaewele i ka Akismet e ho'ēmi i ka spam. E aʻo pehea e hanaʻia ai kāuʻikeʻikepili.