Como compartir publicacións en Facebook sen o botón de compartir?

Moitas veces vemos información importante para compartir en Facebook, pero ao mesmo tempo a publicación non ten o botón ou opción de compartir. Por iso, aquí ensinarémosche como compartir estas publicacións Sen o botón de compartir respectivo, é un proceso moi rápido de facer, así que segue os pasos pouco a pouco.

Temos en conta que a rede social Facebook é moi popular debido ao seu elevado número de persoas que a usan. Centos e millóns de usuarios están rexistrados nesta popular plataforma e compartenn información en todo momento. Pero hai veces que isto non ocorre xa que se deron casos en que as publicacións que queremos compartir non teñen ese botón respectivo.

Para solucionalo, vas á publicación que queres compartir pero que non ten o botón, agora irás aos tres puntos que están na parte superior dereita da publicación. Alí fará clic e aparecerá a opción de copiar a ligazón, unha vez copiado podes pegalo na opción do teu perfil onde aparece a venda de escribir algo.

Como saber qQuen visita o meu perfil de Facebook?

Descobre como saber quen visita o teu perfil de Facebook.

Con iso, unha vez que aceptes compartir, aparecerá a información compartida a través deste método. Entón, esta opción é efectiva para difundir a súa información dun xeito que non só conteña o "gústame ou encántame".

Por que falta o botón?

A razón pola que isto ocorre é que os usuarios que teñen agregados son os únicos que poden compartir a publicación. Pero as persoas que non tes na túa lista de amigos non, xa que esta opción non foi eliminada da plataforma. Pois ben, a xente ten que configuralo para unha maior seguridade cando ve as súas publicacións privadas.

Como esta persoa ten un número de audiencia moi privado, por iso cando aparecen as publicacións ou imaxes están sen botón. Por outra banda, se teñen esa opción de actividade con perfil público, se a publicación parecerá poder compartila, aínda que esta non é a única forma de compartir ou difundir a dita publicación.

Que facer nestes casos?

Sabemos que se está na túa conta Facebook Esta opción non aparece, é un pouco desagradable, xa que Facebook foi creado precisamente para o intercambio social de opinións. Pero se hai solución para iso, xa que efectivamente Facebook dáche a opción de poder entrar na mesma publicación que che gustaba. Que podes faino usando a ligazón, que atoparás nos tres puntos da esquina superior.

Grazas a esta opción, ao poder compartir publicacións a través dos enlaces, non gardamos as noticias nin a información só para nós. Así, esta opción, aínda que é moi pouco coñecida, xa a tedes para cando vaiades a compartir esa publicación. É un proceso sinxelo, rápido e práctico de realizar tanto no PC como no móbil e as opcións non cambian.

Cada usuario ten dereito a protexer a súa privacidade

É certo, cada un dos usuarios de Facebook ten o pleno dereito de facer privadas as súas publicacións. Incluso hai seis principios de seguridade na plataforma de Facebook que nos proporciona unha das súas moitas ferramentas. Entón, só podemos compartir con quen queremos as nosas publicacións en Facebook.

Unha destas ferramentas é que podes configura quen ve o que publicas, xa sexan vídeos, fotos tanto na túa historia, que dura 24 horas, como na publicación normal do teu perfil. Ademais, quen te etiquetou nunha foto e quen pode atoparte en Facebook mediante solicitudes de amizade.

Así mesmo, tamén existe a opción de quen pode contactar contigo cos teus datos persoal. Estes son os que metes no teu perfil, o número de teléfono, o correo electrónico ou a través dunha lupa de busca. Polo tanto, está máis que claro que Facebook axúdache a protexer a túa información en función de todas estas ferramentas. Sendo este un proceso sinxelo e rápido de facer se segues os pasos asignados.

Ver un perfil de Facebook que me bloqueou Como facelo?

Aprende a ver un perfil de Facebook se te bloqueou.

Pódese activar o botón?

Podes activar o botón de privacidade de Facebook, queres saber como facelo? Pois aquí vos deixamos a resposta. Primeiro, introduce o perfil de Facebook e despois fai clic no teu perfil onde di que estás facendo? Alí aparecerán 2 caixas e unha delas é a opción "Amigos".

Alí, cando selecciones, aparecerán as seguintes opcións, como: Quen pode ver a túa publicación? "Público, amigos, amigos menos..., amigos específicos e finalmente só eu". Así mesmo, podes escoller para todo o público se queres que todos o vexan como é o caso de habilitar o botón. E ese é todo o procedemento, para que todos os teus amigos poidan compartir as túas publicacións con outras persoas.

Saír da versión móbil