Tema de Jannah A licenza non está validada. Vaia á páxina de opcións do tema para validar a licenza. Necesita unha única licenza para cada nome de dominio.
Googletecnoloxía

Como elimino a miña actividade de busca de Google do meu PC e móbil

Sigue estes sinxelos pasos para eliminar o teu historial de busca de Google en PC, Mac, Android e iOS

Google sábeo todo. Xa se trate dos teus lugares favoritos, da túa música favorita ou calquera outra cousa, Google darache resultados precisos cada vez que realices unha busca na súa plataforma. Isto débese principalmente a que Google almacena todas estas actividades na túa conta de Google. A empresa usa estes datos para ofrecerche unha experiencia personalizada baseada no teu historial de busca. Pero se non queres que Google faga un seguimento das túas buscas, o mellor é eliminalas. Ademais, pode desactivar o seguimento. Entón, que hai que facer?

Nesta guía, mostrarémosche paso a paso como eliminar actividades na Busca de Google.

Como eliminar actividades na Busca de Google

Borra o teu historial de busca de Google no teu PC ou Mac

Podes eliminar rapidamente o teu historial de busca de Google e outras actividades do teu portátil ou ordenador. Aquí obterás toda a información que precises.

Borra o teu historial de busca en Chrome

Siga os pasos seguintes para eliminar o historial de busca de Google Chrome instalado no seu PC ou Mac.

  • Abre Google Chrome no teu portátil ou PC e fai clic nos tres puntos verticais na esquina superior dereita.
  • Vaia a "Historial" e fai clic en "Historial" no menú. Tamén podes premer Cltr H en Windows ou Cmd Y en Mac.
  • Agora fai clic en "Borrar datos do navegador" no lado esquerdo do menú.
  • Seleccione a caixa Historial de navegación e prema en Borrar datos.

Aquí tes como eliminar o teu historial de busca de Google en Chrome. Non obstante, ten en conta que o método anterior só eliminará o teu historial de busca de Google de Chrome.

Elimina o rexistro de busca da túa conta de Google

Para eliminar as miñas accións, elimínaas da túa conta de Google. Ao eliminar todo o historial da túa conta, eliminarase o teu historial de busca de todos os dispositivos nos que iniciaches sesión, sitios web que visitaches e mesmo vídeos que viches. Así o fas.

  • Abre Google Chrome e busca a páxina As miñas accións de Google.
  • Inicia sesión ou selecciona a conta cuxo historial de busca queres eliminar.
  • Debaixo da barra de busca, atoparás a opción "Eliminar".
  • Seleccione o intervalo de tempo despois do cal quere eliminar o historial de busca. Tamén pode seleccionar "Sempre" para eliminar todo o historial de busca de Google.
  • Verás unha mensaxe emerxente que confirma que queres eliminar o teu historial de busca. Fai clic en Eliminar.

Google elimina todo o historial de busca da túa conta de Google.

Borrar o historial de busca de Google en dispositivos Android

Tamén pode eliminar facilmente o historial de busca do seu teléfono intelixente Android. Hai dúas formas de borrar o historial de busca de Google no teu teléfono Android, incluíndo a Busca de Google e Google Chrome. Explicamos como facelo aquí:

Busca aplicacións usando Google

Para borrar o teu historial coa aplicación Busca de Google, sigue estes pasos:

  • Abre a aplicación Google no teu teléfono intelixente Android e toca a túa foto de perfil.
  • No menú, vai ao historial de busca.
  • Seleccione a opción de eliminación e seleccione o intervalo de datas segundo as súas necesidades. Pode seleccionar "Hoxe", "Rango personalizado", "Eliminar todo o tempo", etc.

Cando remates, selecciona a opción Eliminar e o teu historial de busca eliminarase automaticamente.

Usando Google Chrome

Nesta sección, explicaremos como eliminar o historial de busca de Google de Chrome en teléfonos intelixentes Android.

  • Abre a aplicación Google Chrome no teu dispositivo Android e toca os tres puntos na esquina superior dereita.
  • Seleccione Historial no menú e faga clic en Borrar datos de navegación.
  • Fai clic na opción "Historial de navegación" na lista e selecciona un intervalo de tempo.
  • Unha vez rematado, seleccione a opción "Eliminar datos".

Borra o teu historial de busca de Google en iOS

Eliminar o teu historial de busca de Google en iOS é un pouco diferente ao de Android. Explicamos como facelo aquí:

  • Abre a aplicación Google Chrome no teu dispositivo iOS.
  • Fai clic nos tres puntos horizontais na esquina inferior dereita da aplicación.
  • Fai clic en "Historial" no menú.
  • Agora fai clic en Borrar datos de navegación na parte inferior da aplicación.
  • No menú de configuración, seleccione Historial de navegación. Tamén seleccione o intervalo de tempo para o historial de navegación que quere eliminar.
  • Fai clic no botón Borrar navegación e tocao de novo para confirmar.

Deste xeito, podes borrar facilmente o historial de navegación do teu dispositivo iOS.

Como configurar a eliminación automática de Google My Activity

Google tamén che permite eliminar automaticamente as actividades do teu historial de busca de Google. Na páxina A miña actividade de Google, podes eliminar o teu historial de busca, web e actividade cada tres, 18 ou 36 meses. Como activar esta función.

  • En Chrome ou en calquera outro navegador, abre a páxina As miñas accións de Google.
  • Vaia a "Actividade web e das aplicacións" e desprácese cara abaixo ata atopar a sección "Eliminación automática".
  • Fai clic en Seleccionar a opción de eliminación automática e selecciona a duración da eliminación automática. Ten a opción de seleccionar entre períodos de 3 meses, 18 meses ou 36 meses.
  • Fai clic en "Seguinte" e verás unha lista de buscas para ese momento. Fai clic en Aceptar.

Isto permíteche eliminar automaticamente toda a actividade de busca da túa conta de Google durante un período de tempo.

Como podo impedir que Google faga un seguimento das miñas actividades?

Moitos usuarios non queren que Google rastrexa o seu historial de navegación. Non obstante, a empresa permítelle limitar o seguimento na páxina As miñas actividades. Para deixar de rastrexar o teu historial de buscas:

  • Abre a páxina As miñas actividades no teu ordenador ou dispositivo móbil.
  • Fai clic na sección "Actividade web e das aplicacións" e selecciona "Pechar" na páxina seguinte.

Isto permitirache deixar de ser rastrexado no futuro. Non obstante, ten en conta que desactivar o seguimento pode afectar á experiencia personalizada que ofrece Google en función do teu historial de busca.

Deixa unha resposta

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir o spam. Aprende a procesar os teus datos de comentarios.